Website ontwikkeling Reek

Bekendheid in Reek

Voor een kleine plaats als Reek is het noodzakelijk om bekendheid te vergaren met uw bedrijf, zeker als uw bedrijf pas geopend is. Reek heeft vooral standaard grote ketens waardoor een nieuwe onbekende winkel al snel het onderspit delft. Wij kunnen u met onze service zorgen voor bekendheid en informatie bij uw klanten, waarmee uw bedrijf bij de grotere bedrijven zal horen.

De website voor uw bedrijf

Quality Assurance

Met een website kunnen uw klanten veel informatie verschaffen door bijvoorbeeld uw openingstijden er op te zetten. Met info over uw locatie kunt u klanten uit omliggende steden naar u toe halen op een manier waarbij ze anders niet van u gehoord zouden hebben. Met een website die geoptimaliseerd en hoog staat in Google zult u zeker een bekend bedrijf bezitten.

Onze kwaliteiten

Wij hebben al meerdere websites gemaakt en gereleased en hebben hier al jaren ervaring mee. Wij maken al onze website geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines waardoor de website hoog in de zoeklijst komt te staan. Wij weten hoe we een website bekend kunnen maken op het internet en hoe wij deze dan ook succesvol kunnen maken.


Onze werkwijze

Wij gaan meestal te werk door eerst samen met de klant te praten rond de tafel. Hierbij vragen wij wat de klant wil bereiken met de website en hoe men de website voorstelt. Hierna laten wij de klant meerdere designs zien die wij denken dat er bij past waarna wij ermee aan de slag kunnen. Wij geven graag professioneel advies en elke aanpassing is mogelijk.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy