Website ontwikkeling Oss

Winkels in Oss

Oss is een grote stad om een winkel in te beginnen vanwege de open binnenstad. Er zijn veel meubel, kleding en elektronica winkels gevestigd het midden van het winkelcentrum en deze plek wordt dan ook druk bezocht door omwonenden. Het nadeel van zoveel winkels bij elkaar is dat er veel concurrentie is met elkaar, schoenenwinkels die naast elkaar staan geeft meestal alleen slechtere inkomsten. Meerdere winkels die nu beginnen, verdwijnen sneller dan ooit vanwege onbekendheid.

De voordelen van websites

Quality Assurance

Een website biedt dan ook meer bekendheid en zorgt dat klanten meer informatie hebben over welke merken u bijvoorbeeld hebt in de winkel en waar de winkel zich bevindt. Ook kunt u via deze website nieuwsbrieven versturen naar klanten met aanbiedingen en geeft u klanten de mogelijkheid uw website te promoten via social media, waarmee u zeker meer klanten zult krijgen.

Onze services

Wij bieden uitgebreide website service aan waarbij wij onder andere de website maken, bekend maken op Google met behulp van Search Engine Optimalization en uiteindelijk het online zetten van de website. Na het maken van een afspraak bespreken we samen met u wat u wilt op uw website en hoe u deze er uit wilt laten zien. Hierbij kunnen wij u voorbeelden laten zien en laten wij u zo snel mogelijk een tarief weten.


Wij hebben al vele jaren ervaring met het maken van professionele website met eigen templates en designs welke wij op elke manier kunnen aanpassen naar de wensen van de klant.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy