Mobiele website Schaijk

Bedrijf oprichten in Schaijk

Voor een winkel is Schaijk een moeilijke locatie om deze op te starten, want hoewel er meerdere bedrijven gevestigd zijn, komen er weinig bezoekers langs omdat deze bedrijven vooral dienstgevend zijn. Daarom zult u bekendheid moeten vergaren zodat men over uw winkel te weten komt en deze dan ook zal bezoeken. De beste manier om op dit moment bekendheid te kweken is om een website op te starten, maar hierbij moet men op meerdere kenmerken letten.

Kenmerken van een goede website

Quality Assurance

Een site moet minimaal voldoen aan bepaalde voorwaarden voordat het een goede website genoemd mag worden. De website moet informatief en dus nuttig voor de klant zijn zodat deze op de site informatie kan vinden over bijvoorbeeld de openingstijden en waar uw winkel gevestigd is. Ook moet een website hoog in de zoeklijst van zoekmachines zoals Google staan zodat u ook opgemerkt wordt door bezoekers die u nog nooit hebben gezien. Maar het belangrijkste is dat de website ook responsief is.

Responsief voor elk apparaat

Vanwege de grote diversiteit aan apparaten die met het internet kunnen verbinden en rond surfen is het noodzakelijk dat men ook op deze apparatuur, zoals bijvoorbeeld mobieltjes, uw website op een fijne manier kunnen ervaren. Een bezoeker die op een non-responsief design stuit zal eerder een andere website bezoeken dan dat zij uw website zullen blijven gebruiken. Wij hebben al meerdere jaren ervaring met responsief design en wij overleggen graag met u wat voor website u wilt.


Mogelijkheden en samenwerking

Bij onze samenwerking vinden wij het belangrijk om samen met u onderling informatie te delen. U wilt immers weten wat wij allemaal gaan doen aan uw website en wij willen weten wat uw wensen zijn daarvoor. Daarom gaan wij voordat we aan de slag gaan eerst in gesprek met u, waarbij u uw idee bij de website aan ons uitlegt en wij u professioneel advies en mogelijke designs geven. Elke aanpassing is mogelijk, en wij staan altijd open voor uw input.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy