Mobiele website Reek

Reek en winkels

Om een winkel in Reek te beginnen moet u bekend zijn bij de inwoners en klanten uit de weide omgeving. Vanwege de kleine hoeveelheid aan winkels in Reek komen er namelijk weinig bezoekers, en van de bezoekers die komen gaan de meesten naar de grote winkelketens. Om een goede toekomst te verzekeren voor uw bedrijf moet u dus bekend worden en een website kan u daar zeker bij helpen.

Een mobiele website

Quality Assurance

Om meer klanten te bereiken zult u een mobiele website nodig hebben waarop men alle informatie kan vinden die men nodig heeft. Omdat men tegenwoordig op allerlei verschillende soorten apparatuur op het internet kan is het noodzakelijk om voor al deze bezoekers een aangepaste lay-out te late zien zodat ook zij informatie over openingstijden en locatie kunnen zien over uw winkel. Met onze ervaring en uw winkel kunnen wij ervoor zorgen dat u in no time een goede responsieve website heeft.

Verloop van de samenwerking

Standaard hebben wij een gesprek met u, waarbij wij u vertellen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, vragen wat u wilt bereiken met de website en welk idee u erbij heeft qua sfeer en design. Wij zorgen ervoor dat uw website hoog in zoekmachines zoals Google komt te staan en wij kunnen als u wilt meerdere voorbeelden laten zien van websites en hun design. Wij staan open voor elke aanpassing aan uw website en geven zoveel mogelijk professioneel advies.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy