Mobiele website Oss

Een winkel starten in Oss

Hoewel er een druk centrum is met al meerdere winkels zijn er in Oss sinds de laatste jaren meerdere vrije plekken gekomen. Hierdoor kunt u gelijk op een goede plek uw winkel beginnen. Het nadeel hiervan is dat men veel zal gaan concurreren met elkaar vanwege de vele winkels. Om te voorkomen dat uw winkel hier de dupe van wordt zult u bekendheid moeten kweken. Een website kan deze bekendheid voor u verzekeren.

Een website opzetten

Quality Assurance

Websites zijn tegenwoordig de manier om bekend te worden bij potentiƫle klanten omdat de klanten vanuit hun huis uw bedrijf tegen kunnen komen. Ze kunnen op de website informatie vinden over uw locatie en op welke tijden uw winkel open is. Omdat men tegenwoordig ook vaak met een mobieltje rond surft op het internet is het noodzakelijk om ook een mobiele versie van uw website te hebben. Met een goed responsieve design zorgt u er voor dat u geen enkele klant misloopt, of ze nu een mobiel of een computer gebruiken.

Onze ervaring en uw wens

Wij beginnen elk van onze opdrachten door samen met u rond de tafel te gaan zitten waarbij we bespreken wat u wilt bereiken met de website en hoe u deze eruit wilt laten zien. Wij bieden u advies over onder andere het design en de teksten op de website en wij staan open voor elke aanpassing.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy