Mobiele website Nistelrode

Winkels in Nistelrode

Vanwege de omvang van Nistelrode is het een drukbezochte stad met meerdere bedrijven en winkels. Er komen niet alleen inwoners van de stad zelf maar ook veel bezoekers van omliggende plaatsen waardoor er veel klanten zijn. Helaas zijn er daardoor ook vele andere winkels, waarbij er vaak ook winkels tussen zitten die dezelfde producten of service als u verkopen. Om deze winkels voor te blijven met concurrentie heeft u bekendheid nodig. Een goede oplossing is het laten maken van een website, waardoor u via het internet meer bekendheid en informatie verschaft op het web.

Kernpunten voor websites

Quality Assurance

Een website moet tegenwoordig aan meerdere punten voldoen. Niet alleen moet de sfeer goed bij uw winkel passen maar hij moet ook hoog in Google of andere zoekmachines komen te staan waardoor klanten uw website eerder zullen bezoeken dan andere concurrerende websites. Een website moet ook informatief zijn waarbij er duidelijk op staat waar uw winkel zich bevindt en wanneer deze winkel opent en sluit. Maar tegenwoordig is het ook van belang om uw website responsief te maken.

Responsief design

Omdat er tegenwoordig meerdere apparatuur is waarmee men op een website kan komen moet men zorgen dat de website hierop voorbereid is. Een website’s design die alleen voor een computer is gemaakt zal er meestal slecht en onoverzichtelijk uitzien op een mobiele telefoon waardoor de bezoeker weggaat naar een andere website. Elke gemiste bezoeker is een gemiste klant, dus is het noodzakelijk om hier aan te voldoen. Wij maken daarom gebruik van responsief design voor al onze websites waardoor de klant altijd een fijne intuïtieve website heeft om informatie op te vinden.


Samenwerking met ons

Als u bij ons langs komt praten wij met u over wat u wilt bereiken met uw website en hoe deze er ongeveer uit moet komen te zien. Hierbij kunnen wij u meerdere voorbeeld designs laten zien die wij erbij vinden passen, maar we kunnen ook een nieuw design maken helemaal voor u. Voor ons is elke aanpassing mogelijk.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy