Mobiele website Heesch

Een winkel opstarten in Heesch

Heesch heeft een groot centrum met meerdere winkels, het is immers een gecentraliseerde plaats tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het is dus een welvarende plek om uw winkel op te zetten vanwege de bekendheid van de plek zelf. Maar bekendheid van uw winkel is nog belangrijker om de concurrentie van andere winkels te kunnen weerstaan. Met een website kunt u echter bekendheid kweken en klanten trekken van de weide omgeving.

Responsieve websites

Quality Assurance

Met een website kan men meer klanten trekken omdat zij vanuit huis over uw winkel te weten kunnen komen. Tegenwoordig is het gemakkelijk zat om thuis te zoeken naar een winkel met de diensten of producten die men nodig heeft. Hierbij worden niet meer alleen computers, maar vooral ook mobieltjes gebruikt. Daarom is het noodzakelijk om een goed responsieve design te hebben voor de website, zodat men de informatie overzichtelijk kan vinden waardoor ze buitenshuis ook nog kunnen opzoeken tot hoe laat uw winkel open is en waar deze ligt.

Een team met ervaring

Wij hebben al jaren ervaring met het maken van websites en wij houden de ontwikkelingen in de webwereld goed in de gaten. Wij houden ons nu vooral bezig met het responsief maken van websites zodat ze met elk apparaat goed te lezen zijn. Ook zijn wij goed in het bekend maken van websites met behulp van Search Engine Optimalization waarbij wij de website zoekmachine vriendelijk maken voor bijvoorbeeld Google.


Een duidelijk gesprek

Elke klant heeft andere wensen, dus een duidelijk gesprek is het beste voor alle partijen. Wij nodigen u uit voor een gesprek waarbij wij bespreken wat u verwacht van de website en hoe u wilt dat deze er uit komt zien. Wij geven u hierbij professionele informatie over wat belangrijk is voor een website en wij laten u meerdere voorbeeld designs zien waarmee u uw keuze kunt versterken. Elke aanpassing is mogelijk, en wij staan klaar voor elke nieuwe uitdaging.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy