Applicatie ontwikkeling Reek

Zakelijk in Reek

Er zijn nog maar weinig bedrijven in en rondom Reek waardoor er een lage concurrentie heerst. Het betekent dat uw zaak er gemakkelijker kan starten, maar het betekent ook dat er waarschijnlijk weinig klanten komen. Om toch meer klanten te bereiken zult u klanten buiten de omgeving naar u moeten lokken, wat het makkelijkste is via het internet met een website. Om nóg meer klanten te vergaren kunt u ook nog een applicatie maken waardoor uw klanten loyaler worden.

Loyaliteit door applicaties

Quality Assurance

Het uitbrengen van een applicatie voor uw bedrijf zorgt ervoor dat u klanten loyaler zullen zijn tegenover u omdat zij veel sneller uw diensten kunnen gebruiken hiermee. Ook krijgt uw zaak reclame omdat deze op het mobieltje van uw klant staat waardoor de klant deze vaak zal zien en daarbij eerder geneigd zijn om uw bedrijf te bezoeken. Ook is een applicatie erg informatief voor uw klant voor als deze onderweg is of tijdelijk geen internet heeft. De klant kan namelijk in de applicatie zien hoe laat uw bedrijf open is en of er acties zijn.

Uw applicatie en wij

Wij hebben nu al meerdere jaren ervaring met applicaties voor Android, Apple en de Windows Phone waardoor wij zeker weten dat we ook uw applicatie kunnen maken. U kunt elk moment bij ons langskomen voor een gesprek waarbij wij met u bespreken wat u allemaal in uw app wilt hebben en hoe deze er volgens u uit moet komen te zien. Wij steunen u bij deze beslissing met professioneel advies over wat wel en niet praktisch is voor de gebruiker, maar uw uiteindelijke beslissing telt en bijna elke aanpassing is mogelijk.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy