Applicatie ontwikkeling Oss

Bekendheid in Oss

In een grote stad als Oss zijn er veel bedrijven, waarvan velen ook een website hebben. Hoewel u daar een betere website tegenover kunt stellen die bijvoorbeeld hoger staat in de zoekmachines, kunt u er ook veel baat bij hebben om een applicatie te laten realiseren voor uw bedrijf. Met een applicatie voor een mobiele telefoon of tablet heeft u al snel meerdere strepen voor op uw concurrenten.

Voordelen van een app

Quality Assurance

Met een goede applicatie kan een klant gemakkelijk gebruik maken van uw diensten of producten, omdat zij deze dan gemakkelijker kan besturen waardoor zij het fijner zullen vinden om klant te zijn van uw bedrijf in plaats van uw concurrent. Met een applicatie staat u ook altijd klaar op het mobieltje van de klant waardoor u reclame maakt met uw logo en de klant uw producten en diensten ook kan bekijken als men bijvoorbeeld geen internet verbinding heeft.

Ontwikkeling van uw app

Wij werken graag met u samen aan onze app door een gesprek met u aan te gaan zodat wij te weten komen wat voor applicatie u wilt en hoe deze er uit moet zien. Hierbij kunnen wij u ondersteunen met wat wel en niet mogelijk is, en of er bepaalde aanpassingen in uw website moeten komen om in contact te komen staan met uw applicatie (Denk hierbij aan bijvoorbeeld een webshop waarvan een app gemaakt wordt). Elke aanpassing is mogelijk en wij staan klaar om u te helpen.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy