Applicatie ontwikkeling Grave

Applicaties in Grave

Voor een succesvolle winkel of bedrijf in Grave moet men meer mensen meetrekken met mobiele middelen. Er zijn namelijk veel zaken in de omgeving waardoor, naast de kleine bezoekers, er ook nog grotere concurrentie bevind. Als u eenmaal een goed aantal loyale klanten heeft dan bent u verzekerd van een goed lopende zaak. Een website is goed om een klantenkring te beginnen, maar een applicatie voor mobiele telefoons of tablets zorgt ervoor dat de klanten langer blijven.

Langdurige klantenloyaliteit

Quality Assurance

Met de toepassingen van een applicatie zullen klanten makkelijker en fijner uw diensten of producten bestellen en bekijken waardoor zij eerder uw bedrijf zullen gebruiken en niet een andere zaak gebruiken. Ook zien zij de applicatie ook elke keer dat zij hun mobieltje gebruiken vanwege uw pictogram in hun applijst. Als uw klanten onderweg zijn of niet op het internet kunnen is het erg praktisch als zij snel op uw applicatie kunnen kijken wanneer uw bedrijf open is en waar deze gevestigd is.

Informatie voor werknemers

Ook kan een applicatie van belang zijn voor uw werknemers. Op een applicatie kunt u de werktijden neerzetten, doelen voor de dag, welke producten bijna op zijn en de route naar de klant. Wij kunnen zorgen dat uw werknemers al deze data op een veilige manier binnen krijgen op hun mobiele telefoon waardoor hun productiviteit omhoog gaat. Al meerdere welvarende bedrijven zorgen er tegenwoordig voor dat hun werknemers een app kunnen gebruiken voor het werk en dit blijkt erg gunstig te zijn voor duidelijkheid bij het bedrijf.


Onze diensten voor u

U kunt met elk idee voor een applicatie bij ons komen waarna wij deze zullen uitwerken nadat wij een goed gesprek met u hebben gehad waarbij wij u professional advies geven zodat u weet wat u kunt verwachten en wat een goede keuze is voor uw applicatie. U maakt de uiteindelijke keuzes, maar wij geven u wel advies over wat wij denken dat het beste is voor uw bedrijf.

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy