Applicatie ontwikkeling Berghem

Een applicatie voor uw bedrijf in Berghem

Er zijn maar enkele bedrijven in Berghem. Hierdoor is het makkelijker om een bedrijf te starten maar het zorgt er ook gelijk voor dat er weinig bezoekers zullen langskomen vanwege de lage hoeveelheid aan winkels. Dat zorgt ervoor dat het moeilijker wordt om bekendheid te kweken in en buiten Berghem. Een goede snelle oplossing hiervoor is een website, maar op lange termijn is een applicatie perfect voor uw klanten én uw werknemers.

Nuttigheid van een applicatie

Quality Assurance

Met een applicatie voor uw werknemers en klanten zorgt u ervoor dat uw klanten op elk moment bij uw bedrijfsinformatie en diensten kan komen, voor als zij bijvoorbeeld onderweg zijn of alleen een mobieltje bij de hand hebben. Ook is het voordeel van een app dat deze ook offline kan werken waardoor uw klant en medewerker niet gedwongen worden om een internet connectie te verkrijgen. Voor uw medewerkers kunt u er hun planning en taken inzetten, welke producten opnieuw besteld moeten worden en op welke locatie zij moeten werken.

Onze samenwerking met u

U kunt bij ons komen met elk idee voor een applicatie, waar deze dan ook voor gebruikt wordt. Wij kunnen uw idee realiseren, verbeteren en u adviseren over bekende functies bij apps en feedback geven hierop. U kunt elke aanpassing vragen en wij zullen deze uitvoeren en u professioneel advies geven hierover. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomapplicatie!

© 2016 Mercado Ventures B.V. All rights reserved. Privacy Policy